networkedblogs

Bersahabat..

UMNO - BERSATU BERSETIA BERKHIDMAT

Friday, January 4, 2013

#KL112 "Bulu MAH Tersekat Kat Tekak ABANG MD" KAHKAHKAH!!!!


Semua pasti tertanya-tanya kenapa Himpunan Penipu Rakyat yang dijadualkan berlangsung 12 Januari ini ditulis nama MANJA #KL112 dan bukannya #KL121...Kalau ditanya puak cacai makan dedak pasti depa akan kata "biarlah nak letak apa pun asalkan BUKAN UMNO.."

Rahsianya macam ini..kalau depa guna #KL121 pasti Md Sabu kepanasan bontot dan perut kerana takut kes lama dia akan diingati rakyat...mengapa 12 Januari tu hanya MAD SABU dan CACAI MAKAN DEDAK sahaja dapat jawab...

Sepatutnya depa guna #KL121 barulah menunjukkan 12/1/2013...



Sebenarnya puak cacai takut nak gunakan nama BERSIH lagi kerana BERSIH sudah diakui sangat kotor..ditambah pula AMBIGA dengan mudah diperboodohkan KJ dalam 1 debat BERSIH yang dianjurkan...

Jadi mereka guna label baru bagi mengelirukan rakyat himpunan BERSIH...

HE : Apa pun alasan himpunan 12 JANUARI ini mengingatkan kita bilik MD SABU 121...kahkahkah...BULU NORMAH Tersekat kt TEKAK ABG MAD..kahkahkah


SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA