networkedblogs

Bersahabat..

Ku Mohon (Lebaran Aidilfitri)

Wednesday, January 23, 2013

#LISTEN !!! Apabila Orang Kafir Ditakbir!!!PAS Semakin Sesat..Orang ISLAM UMNO Disumpah Seranah....tahniah @MatDespatchOtai !!!

Level CAI Lebih hina dari gambar atas ni..
Ternyata cacai makan dedak pembangkang tidak mengetahui dan faham nasihat Tuan Ibrahim
"Bertakbir tu utk mengagungkan Allah swt.. Dan diamalkan oleh org Islam bg menunjukkan kegembiraan & keseronokan"
Mereka tak faham ke atau bodoh yang BAWANI tu bukan TUHAN...mrngagungkan budak tak guna ni buat apa..lepas tu siap bertakbir segaa bagai...puih!!!

Karpal Kt Siang Al Lim Guang Eng naik Pentas ko takbir..pemimpin ISLAM macam NAJIB RAZAK kau maki hamun..bodoh piang tak sekolah puak cacai makan dedak yang oktodok jumud bangkai...haha

Baca cerita selanjutnya di SINI


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA