networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, January 23, 2013

Nak Pertikaikan Bapa Tun M Jawab Dulu Asal Usul MOYANG Lim Guang Eng dan Karpal!!!Tohmahan Sesat :
Mahathir Sepatutnya Ucap Terima Kasih Kepada Tunku. Kalau kewarganegaraan itu tidak diberi kepada bapanya, mungkin hari ini Mahathir berada di tanah air bapanya iaitu di Kerala. 
mamak juga Ayah Mahathir adalah pendatang dari Kerala, Selatan India etnik Malayalam. Iskandar Kutty berhijrah ke Tanah Melayu dan memeluk Islam serta berkahwin dengan orang Melayu dan menukar namanya kepada Mohamed. 
Mahathir patutlah mengenang budi kepada Tunku, tanpa Tunku mustahilnya Mahathir dapat menjadi pemimpim Melayu. Tanpa Tunku, Mahathir tiada lagi berperluang memperlaungkan `Hidup Melayu, Berjuang untuk Agama, Bangsa dan Negara'.

Sibuk sangat nak tahu cerita asal usul bapa Tun M kita..lantak p lah..asalkan TUN M berjaya membawa Malaysia ke tahap sekarang ini sudah cukup bagi aku...

Depa yang dok pertikaikan ni pernah tak fikir dari mana asal usul ATUK Karpal dan Lim Guan Eng?

Jawab!!!!

Hiase....
HE : Kahkahah...tq FB ISU POLITIK SEMASA dan REFORMASIN

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA