networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, January 25, 2013

#OstadPorsche Nafi Guna Kereta Tapi Beli Atas Namanya....


Selepas keluarnya pendedahan yang seorang pesuruhjaya PAS Perlis membeli kereta berjumlah ratusan ribu ringgit SINI, akhirnya Ostad PAS ini mengaku yang dia hanya beli guna AP dan kereta itu milik anaknya...

Pandai betul orang tua ni corner...menggunakan keistimewaan yang ada padanya untuk kesenangan anak beranak sendiri...sepatutnya rakyat boleh memikirkan sendiri sifat pemimpin ini...bila hendak meraih undi pandai pula mengampu demi rakyat...membantu rakyatlah dan berbagai lagi janji..

Bila sudah menang, keistimewaan untuk anak beranak..kalau anak tu ahli perniagaan sekalipun takkan tak mampu beli sendiri..mengaku sahaja kereta itu milik sendirikan senang...

Hairan juga kenapa Ostad ini tidak menjawab tentang isu 13 saman atas namanya...

Jawab OSTAD!!! SINI


SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA