networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, January 21, 2013

PANAS!!! Wartawan Ditembak Ketika Menjalankan Tugas


Dari Sumber AFP :
Seorang penembak curi menembak mati wartawan Al-Jazeera, Mohammed Hourani di Wilayah Daraa di selatan Syria, demikian lapor stesen televisten Qatar hari ini. "Mohammed Hourani ditembak mati oleh penembak curi rejim Basr al-Harir di Wilayah Daraa ketika sedang membuat liputan mengenai pertempuran di sana," lapor stesen berkenaan.
Cuba bayangkan jika perkara ini berlaku di Malaysia.sudah tentu puak cacai makan dedak akan menyalahkan BN kerana membiarkan penggunaan senjata meluas.. sepatutnya wartawan di Malaysia seharusnya bersyukur kerana mereka bebas membuat liputan tanpa rasa ragu-ragu...

Ini tidak..ramai wartawan dari keturunan sepapat makn dedak suka-suka hati jer buat berita fitnah untuk jatuhkan BN...biasalah bila sudah freedom..mereka tak bersyukur...Fitnah ibarat makanan rugi puak cacai...
No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA