networkedblogs

Bersahabat..

UMNO - BERSATU BERSETIA BERKHIDMAT

Thursday, January 10, 2013

Penuntut #UiTM Dikerah Sertai #KL112 ..cc @DatoSahol @MSiswaH2O

2 gambar ini telah diemelkan ke alamat harapanesok@gmail.com oleh penuntut UiTM Arau yang tidak mahu namanya didedahkan...

Menurut email yang diserahkan fliyers kerahan dan peraturan ke #KL112 telah ditampal di sekitar blok C (Blok Akademik), UiTM Arau...

Apakah mahasiswa ini lupa yang sekarang ini minggu peperiksaan..

Janganlah dihampakan harapan ayah ibu dikampung yang mengharapkan anak-anak mereka belajar...tak tahulah kalu mak bapak pun sama perangai tu memang tak boleh dinafikan...keturuna cacai sampai bbila-bila juga akan makan dedak...

Sebagai anak bangsa yang tentunya Melayu, kita sepatutnya mencintai negara kita tanpa menceburkan diri ke dalam aktiviti kurang sihat yang pastinya anasir-anasir subversif berleluasa...

Adalah 1 pembohongan perhimpunan #KL112 dianjurkan semata-mata mahu menyokong kerajaan...apa yang kita pasti perhimpunan ini adalah himpunan yang dianjurkan oleh Pakatan Rakyat untuk memperbodohkan minda masyarakat...

Mereka dimaklumkan dibenatkan berhimpun di Stadium Merdeka yang kapasitinya hanya 30 ribu..jika benar sasaran 1 juta mengapa mereka tidak memilih stadium yang lebih besar?

HE : Mahasiswa tongong jer join perhimpunan tu..sedar2lah sikit..Kerajaan dah banyak habiskan duit supya korang berjaya...jangan banyak main dan sertai himpunan bodoh #KL112...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

Anonymous said...

apa ke jadahnya PR ni,kenapa guna logo Felda,kita anak Felda musuh nombor satu PR..PR ni peracun dan perosak anak bangsa.Budak2 nak belajar pun dihasut nya..haram jadah !!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA