networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, January 27, 2013

Penyamun Kantol 'ROGOL' INAS!!!Jom BACA!!!!

Kalau dah penyamun tu penyamun juga...asal ada nampak bukit jer habis ragut sampat kering!!!Baca SINI dan SINI untuk baca kisah perogol bersiri INAS...


Di sebabkan tidak sanggup menanggung kerugian beribu-ribu ringgit, penduduk kampung berhampiran Kampung Iboi yang di janjikan Kerajaan Negeri untuk di berikan geran tanah yang di usahakan mereka sejak dari dahulu lagi telah mencari inisiatif sendiri untuk mengambil tindakan undang-undang kepada Kerajaan Negeri.

Menurut orang kampung, sudah beribu-ribu ringgit telah di habiskan penduduk kampung yang mengusahakan tanah di kaki Gunung Inas untuk mendapatkan geran yang telah di janjikan.

Dalam permasalahan yang di hadapi penduduk kampung yang tertipu dengan janji Kerajaan Negeri, Ketua Pemuda UMNO Baling, Khairul Azhar dan Adun Bayu, YB Azmi Che Hussien telah tampil membantu penduduk kampung dengan mengadakan sesi dailog dan mendapatkan khidmat bantuan peguam dari Biro Guaman Pemuda UMNO Malaysia untuk mencari jalan penyelesaian masalah yang di hadapi penduduk kampung.

Atas nasihat khidmat bantuan peguam, penduduk kampung yang di tipu Kerajaan Negeri perlu membentuk satu jawatankuasa bertindak untuk mendesak Kerajaan Negeri menyelesaikan permasalahan ini secepat mungkin atau membawa kes ini ke pihak berkuasa Polis dan SPRM kerana ianya mempunyai unsur-unsur penyelewengan.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA