networkedblogs

Bersahabat..

Rock OOO!!! Layan...

Monday, January 21, 2013

Pesuruhjaya PAS Perlis Beli Kereta PORSCHE CAYMAN Berjumlah RM 330,000? Ini Mesti Menabung Sejak Kecil !!!kahkahkah!!!


Sungguh besar selera puak PAS ni...dah tua-tua bangka pun ada hati lagi memiliki kereta besar berjenama antarabangsa yang pastinya sanggat mahal bagi keramaian penyokong PAS...Baru sahaja memimpin tak sampai 5 tahun masing-masing pemimpin pembangkang sudah mempunyai harta duniawi yang sangat mahal..

Di mulut mereka tabur fitnah kata orang UMNO kaya raya...tapi sebenarnya mereka saja nak tutup pekung diri daripada dihidu yang mereka lebih kaya dari orang UMNO...yang miskinnya hanya penyokong tegar yng kepala batu dan hati gelab jer...

Pemimpin-pemimpun PAS ni bukan sahaja kaya material...malah rata-rata pemimpin PAS juga mempunyai isteri lebih daripada 2 orang....

Ini realitinya...

Pesuruhjaya PAS Perlis ini telah dikesan membeli sebuah kereta mungkin 2nd jenama PORSCHE CAYMAN pada 27 Januari 2012 berdasarkan maklumat Insurans...Kaya juga pemimpin PAS ni ya....

Kereta PORSCHE CAYMAN milik ostad PAS ini telah didaftarkan pada tahun 2007..ternyata ianya Secondhand...apalah sangatkan kereta 2nd...tapi tahu tak kereta PORSCHE CAYMAN jenis ini walaupun 2nd ianya mencecah harga RM 330,000....tak tahulah kalau ostad ni boleh beli dengan harga RM 30,000..manalah tau dia sembur kat muka pekerja tu sampai terpukau turunkan harga kepada RM 30,000.00...

Tahukah anda bahawa harga baharu kereta PORSCHE CAYMAN ini ialah RM 540,000...mak oi....tak percaya ka?

Info lanjut boleh rujuk SINI
Katakan laa kan.... kalau dia beli kereta ni second hand. Dah RM330,000 dah. Campoq interest dalam 2.5%, hutang dalam 9 tahun. Hmmmmm dalam dok congak-congak lebih kurang dalam RM3800 jugak tuuu. 
Huiiiiii banyak tuu.... Lepaih tu dengaq cerita jugak Pesuruhjaya PAS ni jugak adalah seorang ADUN. Gaji seorang ADUN ialah RM5000 + RM 2000 = RM7000. Fuyooo gaji 7 ribu ringgit Malaysia boleh pakai Porsche woooo.... hebat.

Ini buktinya
HE : Apa pun jawapan...puak PAS sekarang semakin tua semakin kaya....Rumah kata pergi Kubur kata Mari...makin tua makin bergaya...hahaha

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA