networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, January 24, 2013

PONDAN TUA NI BODOH KE APA?!!!SEDAR SIKIT PONDAN TUA!!!


Sebelum ni, portal Murai.com melaporkan ibu kepada Azwan Ali iaitu Mak Tom dikatakan jatuh di bilik air pada malam persandingan Ummi Hafilda.

Yang menariknya, Azwan Ali dilihat mengeluarkan kenyataan pedas mengenai isu tersebut di laman Twitter beliau yang disifatkan sebagai 'biadap' terhadap ibu sendiri oleh segelintir peminat beliau..

Menurut Azwan, kejadian itu adalah balasan di atas perbuatan Mak Tom dan Ummi Hafilda diatas apa yang dorang lakukan pada dirinya sebelum ni..


Ramai yang beranggapan, Azwan mengeluarkan kenyataan yang begitu kurang sopan kerana permusuhannya yang belum reda dengan Ummi Hafilda.

Dan didalam Tweet berikutnya, Azwan mengakui dia hanya ada Azmin Ali dan Azman Ali sahaja sebagai adik-beradiknya...[BACA SETERUSNYA]

1 comment:

Anonymous said...

PONDAN TUA YANG SANGAT JIJIK UTK DILIHAT APATAH LAGI UTK BERSALAM DGN BAPUK BERTARAF LEBIH HINA DRP HANJENG KURAP NI...

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA