networkedblogs

Bersahabat..

UMNO - BERSATU BERSETIA BERKHIDMAT

Friday, January 11, 2013

Sadaqa Allaahu al-'Azeem!!! #KL112 @ #HKR112 Dapat Imbuhan Lumayan Beb?!!! Kahkahkah!!!

"#KL112 AKAN MEMBAWA BENCANA?
Jika setuju sila klik "Like" di bawah.


Bukan susah pun nak dapat duit kocek!!join jer Perhimpunan tonggong KL 112 esok dan anda akan dbayar sejumlah wang yang agak lumayan...dikatakan anak muda ini dikerahkan dan akan dibayar sebanyak RM 200 seorang...untuk mengetahui kisah disebalik cerita ini boleh rujuk SINI...

HE : Mantap sahabat blogger Truth Vaccine!!!Jom LIKE jika anda rasa #KL112 membawa malapetaka besar kepada negara di BAWAH INI!!!

"#KL112 AKAN MEMBAWA BENCANA?
Jika setuju sila klik "Like" di bawah.

1 comment:

Anonymous said...

wahai blogger tonggong,yg tonggong kamu.Rasa aku yg pergi tu jauh lebih cerdik dr ko.Otak di lutut.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA