networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, January 31, 2013

Ust Nasha dan Hasan Ali Sudah Bergabung..Mamposlah PAS!!!!


Melalui laporan yang ditulis oleh blogger MPP, Hassan Ali dan Ust Nasha sudah bergabung yang mana kedua-duanya adalah individu yang pernah dibuang PAS...kalau anda masih ingat yang dulu Hassan Ali dibuang kerana ingin mengekang gejalan Murtad dan Arak yang kini berleluasa...

Ust Nasha pula kita lihat perjuangannya lebih kepada perpaduan ummah antara UMNO dan PAS...apakan daya usaha murninya kini dibakulsampahkan oleh PUAK PAS yang lebih cenderung berjuang bersama DAP..inilah realiti PAS sekarang..apa yang dulu dia kata pada UMNO kini sudah termakan sumpah...

Ikuti laporan di bawah: 
Gua dimaklumkan.., satu majlis khas tengah berlangsung sekarang ini di Masjid Negara.. Majlis yang dianjurkan oleh "Sekretariat Mendaulat Islam sebagai Agama Persekutuan" tersebut adalah untuk mempertahankan kesucian nama Allah dari dipolitikkan oleh puak-puak Pakatan.. 
Yang menjadi perhatian ialah bekas Timbalan Presiden Pas, Nasharuddin Mat Isa dan juga Presiden Jalur Tiga (JATI), Datuk Dr Hasan Ali.. Mereka dilihat mesra berbual pada majlis tersebut. 
Satu sessi Taklimat dan pemakluman draf asas memorandum kepada Majlis Raja-Raja berhubung isu "Pertahankan Kesucian Nama ALLAH" telah dibentangkan oleh Sekretariat itu bagi mendaulatkan Islam sebagai agama persekutuan.

Antara yang hadir selain dari Nasharuddin Mat Isa dan Hasan Ali ialah, Ustaz Nakhaie, Ustaz Hafiz Nordin, Ustaz Ismail Mina dan juga penasihat Agama kerajaan Johor, Datuk Noh Gadut..

HE : UMNO dan PAS bergabung demi ISLAM sebenar...amin...

1 comment:

Anonymous said...

Amin amin amin

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA