networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, February 3, 2013

Afdlin Shauki Hadir Ke HQ PKR Buktikan UMNO Parti Matang...


Mungkin ramai yang tertanya-tanya apakah benar Afdlin berada di HQ PKR..ada yang kata itu gambar supperimpose..biar apapun dakwaan yang dibuat, Afdlin Shauki memang benar telah pergi ke HQ PKR berjumpa dengan Anwar Ibrahim dan pejuang politik PKR..

Tujuan Afdlin berada di sana adalah untuk bersama dalam satu majlis penyerahan Cek Tabung Derma kepada Masjid An Nour Gaza...

Apa yang unik di sini ialah, kehadiran Afdlin ke HQ PKR tidak memberi kesan kepada UMNO...dia tidak dibuang keahlian mahu pun dikenakan sebarang hukuman...ini berbeza dengan nasib yang diterima oleh Ust Nasha..

Ust Nasha telah dipecat daripada Majlis Syura PAS selepas menyertai misi lawatan kemanusiaan ke GAZA bersama kepimpinan Barisan Nasional...apa pun alasan yang diberikan oleh pembangkang...kehadiran Afdlin Shauki telah membuktikan bahawa UMNO parti yang memberi kebebasan dan ruang ahlinya menyatakan pendapat.biar apapun perbezaan politik tetapi misi kemanusiaan tetap bersama...

Beza PM dengan ketua Pembangkang ialah, misi keamanan yang dibawa Najib adalah mewakili suara rakyat Malaysia tetapi bagi Ketua Pembangkang, misi memberi bantuan ini hanya mewakili suara PKR..Kehadiran DS Najib ke Palestin tidak ada pun membawa suara UMNO tetapi beliau membawa suara rakyat 1 Malaysia..

Tapi bagi Anwar habis semua bendera PKR dijaja..


HE : Bantuan kepada Palestin pun dipolitikkan Anwar..teruk puak pembangkang ni!!!


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA