networkedblogs

Bersahabat..

UMNO - BERSATU BERSETIA BERKHIDMAT

Saturday, February 2, 2013

Anak Muda PAS Macam Iblis...Biar Gambar Bicara....


Lihatlah gambar ini...anda nilailah sendiri..anak muda mana yang beradab dan anak muda mana yang perangainya macam iblis...kalau tak puas hati dan ingin memberi teguran sila coment diruangan dibawah...tq

4 comments:

yan said...

Tang mana pun sama ja la ni

Anonymous said...

betul tu admin..pemuda PAS mmg setan iblis kepala bapak hantu

Anonymous said...

Penganut PAS bole wat apa saja sbb

1. kalo dah buat dosa , nnt jumpa father nicky utk sucikan dosa...

2. depa dah konpom masok sorga PAS...

Jadi utk yg bukan penganut PAS kenela jaga tingkahlaku, tuturkata, keimanan dan sgl2nya krn ,hny rahmat Allah shj utk manusia mengecap syurga Allah S.W.T.

Anonymous said...

Standard la jiwa setiap pembangkang mesti ada jiwa pemberontak dan mahu bebas lakukan apa saja. Orang BN pun suka bersukaria juga tapi kita lebih bertamadun, caranya anjur sukaneka, buat aktiviti sihat berkumpulan, menjalani gaya hidup yg baik. Cuba cerita kat saya ada tak pertandingan sepak takraw yg dianjurkan PKR? Ada tak kumpulan kompang yg ditubuh PKR? Ada tak Persatuan Belia aktiviti sihat yg dikelolakan PKR? Saya pernah tanya org kampung, 100% UMNO juga jadi sebutan. Kadang2 penanggah kenduri kahwin pun Pemuda UMNO/ Belia 4B kampung organize sebab tu UMNO dah macam jiwa sebenar org melayu. Pembangkang pulak hanya tahu guna belia jika nak berdemo je...... Fakta beb fakta!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA