networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Tuesday, February 12, 2013

#AreUReady4BN??Jawapan Yang Disembunyikan Pembangkang!!!


Sudah dijelaskan sebelum ini bahawa video yang dimainkan oleh pencacai pembangkang mengenai soalan PM DS Najib Razak tentang Are You Ready For BN adalah telah dimanipulasi oleh pihak mereka...

Mereka yang merakam dan mereka jugalah mempromosikan video tersebut yang kononnya, rakyat Penang menolak BN secara total...

Sebelum ini saya ada menulis mengenai perkara ini dan ianya mendapat respon kurang senang dari puak pencacai...bermacam-macam kata-kata maki hamun dan sumpah seranah mereka tinggalkan di ruangan komentar artikel tersebut..

Apa yang membuatkan mereka sakit hati pun saya tak pasti...penulisan saya di SINI tak adalah sampai ke tahap maki hamun tetapi mereka membalas dengan maki hamun..itu memang lumrah bagi mereka..tidak kira yang berkopiah ataupun berperangai syaitan..sama sahaja..yang membezakan mulut mereka...munafik itu pasti ada dalam perjuangan mereka...

Usah kita bicara mengenai janji mereka..itu jer sudah menunjukkan yang mereka ini memang mempunyai ciri-ciri munafik...

Berbalik kepada respon saya mengenai jawapan balas saya tentang soalan yang ditanya DS Najib Razak mengenaik Are You Ready For BN...diabawah ini saya salin semula daripada sumber SINI
Dalam ucapan DS Najib, beliau bertanya 2 soalan dan mengulangi 3 kali...

1) Are You Ready For PSY ???
Penonton menjawab YES dan pencacai menjawab NO dalam nada yang PERLAHAN

2) Are You Ready For PSY ???
Penonton menjawab YES dan pencacai menjawab NO dalam nada yang KUAT SEDIKIT

3) Are You Ready For PSY???
Penonton menjawab YES dan pencacai kekal menjawab NO dengan nada yang KUAT...tak percaya? dengar berulang kali durasi 18 saat

4) Are You Ready For BN???
Penontonton kekal menjawab YES tapi ditenggelamkan suara pencacai yang merakam yang menyebut NO...begitula yang terjadi ketika DS Najib mengulangi sehingga 3 kali...
Mereka seperti tidak percaya yang masih ramai yang menjawab YES..apa yang mereka terima semuanya mereka percaya bulat-bulat tanpa memahami maklumat dari pihak yang lain..dibawa ini saya buktikan yang Rakyat Penang sudah berubah dan bersedia kembali semula kepada BN untuk PRU akan datang....

Are You Ready For BN....sebahagian sahaja yang jawab NO..
 PERHATIAN : Beri tumpuan kepada durasi 1:57-2:15

Apapun tahniah diucapkan kepada BN kerana menganjurkan program seperti ini dalam keadan yang agak tenteram dan sopan...

Ini berbeza dengan DAP penang...mereka didakwa telah membelanjakan sebanyak RM 3 juta untuk pesta arak dan maksiat...bawah ini video yang dimaksudkan?


HE : Hairan juga ya..mereka lebih percaya dari maklumat yang berat sebelah...ubahlah diri tu..buka minda sedikit...saya doakan pencacai pembangkang dibukakan hati untuk menerima kebenaran..amin

8 comments:

Anonymous said...

babi betul blogger Umno Lembu ni.tak percaya sudah!

sial

Tok Merah said...

Ni haiwan mana yang tersesat ni? Hehehe

Anonymous said...

pencacai ni lah komunis

Anonymous said...

Hahahah.. Tu la.. Ada gak cai PR.. Asyik nak buat kacau.. Sudah sudah laaaa.. Terima lah orang ramai dah sedar yang PR ni semua tin kosong. You only talk but don't deliver :)

Anonymous said...

laa..ada lembu sekoq plak yg sesat my sini..lembu sakit juboq kot..kena sontot..cari kandang x jumpa..hihihi

pokok ketum said...

sapa yang berat sebelah cuba pikir secara rasional...dalam tv hari2 sepanjang masa be end kutuk pr tapi ada ke bagi pr perjelaskan?

Anonymous said...

ala....rlex la...yes no yes no je punnn

Anonymous said...

Yes or no, tgk pilihan rya nnti.. Tp allah maha mgtahui, munafiq dan kafir dlm pr akan tenggelam dlm kmenangan 2/3 bn prk nnti... Allahuakbar.. Umno sahaja blh pertahankn kalimah allah

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA