networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, February 12, 2013

AWAS!!! Jauhi Perangai ANAK Mazlan Aliman!!! Itu Semua Sesat Perangai Syaitan?!!

CONTOH TAULADAN!!!


Satu pujian harus diberikan kepada Anak-anak Felda yang kini dalam fasa terakhir program latihan sebelum mereka berdepan dengan cabaran mendaki gunung Everest..

Difahamkan dalam sesi latihan baru-baru ini, mereka (15 orang belia) baru sahaja  menakluki puncak Kinabalu dan Trus Madi.

Menurut penasihat ekspedisi, Datuk Akmar Hisham Mokhles, keazaman anak muda itu bukti belia Felda mampu berjaya dalam apa jua bidang.
"Kita akan teruskan latihan seterusnya iaitu ke Nepal di mana kita akan membawa mereka untuk menjalani latihan di ketinggian 5,000 meter, 6,000 meter dan 7,000 meter sebelum kita mengumumkan 10 nama terakhir anak Felda".
Inilah baru dinamakan anak FELDA..mampu mangharumkan nama FELDA dipersada dunia..

AWAS!!! JAUHI PERANGAI INI!!!


Jangan jadi macam ANAK MAZLAN Aliman..kerjanya tidak sudah-sudah memburuk-burukkan dan memalukan FELDA...sudahlah fitnah...perangai pula macam syaitan...

Mensalibkan Orang ISLAM
Mengkristiankan umat Islam...memang patut pun ANAK Mazlan ni dihalau untuk masuk ke dalam FELDA...puak sampah seperti ini seharusnya dicantas dan dihapuskan secepat mungkin...

Jangan biarkan puak ANAK Mazlan ini bermaharaja lela merosakkan fahaman anak FELDA yang berjiwa suci murni mempertahankan maruah agama bangsa dan tanah air...

HE : Jauhi perangai syaitan dan iblis!!!itu semua SESAT!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA