networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, February 20, 2013

Blackberry Z10 Dijual Harga RM 2188


Blackberry Z10 ini boleh dikatakan lain daripada yang lain bagi model-model blackberry terdahulu seperti Curve, Bold atau Storm. Black berry Z10 terbaru ini tidak didatangi dengan keyboard QWERTY yang menjadi kegilaan pada satu masa dahulu.

Buat masa sekarang Blackberry Z10 hanya dijual secara rasmi kepada pengguna AT&T, T-Mobile, Sprint, dan Verizon. Pelancaran di Malaysia adalah pada 20 Februari ini.

Speksifikasi telefon pintar ini adalah paparan skrin 4.2 inci 1280 x 768 dengan 356ppi, kamera bahagian belakang 8 megapixel, memori dalaman sebesar 16GB, slot microSD, sambungan LTE, serta bateri yang dapat dicabut.

Blackberry menyatakan bahawa model Z10 terbarunya bakal mempunyai lebih 70,000 aplikasi termasuklah aplikasi-aplikasi popular seperti Facebook, Twitter, Angry Bird dan lain-lain.

UPDATE: BlackBerry Z10 dilancarkan hari ini di Malaysia pada harga RM2188. Mampukah BlackBerry mengembalikan keyakinan rakyat Malaysia untuk kembali menggunakannya setelah dikaki-kakikan pada masa kini? SELANJUTNYA

GAMBAR Blackberry Z10
2 comments:

Anonymous said...

"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?"

TAK SETUJU!!

medscohl said...

blackberry vs other tablet, aku lagi suka bb :)

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA