networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Wednesday, February 13, 2013

Checkmate!!! Video Rakyat Penang Cakap YES Kepada BN!!!


Kebenaran akhirnya tiba jua...video yang dinanti-nantikan telah dikeluarkan...untuk cerita selanjutnya boleh rujuk SINI...



HE : Dengar molek-molek!!!Yes or NO?

3 comments:

Carlos Santiago said...

sepertinya ada editing jer video ni.

#BANkami

Anonymous said...

RTM, TV3 tak siar pun hanya selepas 3 hari baru ada yes kat blog-blog, yo baru terfikir nak edit..... Video Psy nak pentas gaul mee babi tak da kah?

Anonymous said...

RTM, TV3 tak siar pun sebelum ni hanya selepas 3 hari baru keluar kat blog-blog...baru teringat nak idet kah?
Video Psy naik pentas gaul mee babi tak ada kah?

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA