networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, February 10, 2013

Gambar Yang Boleh Buatkan Guan Eng Darah Tinggi!!! Gelombang BN Sudah Bermula Di Penang!!!

Pergh!!comfem sakit uhti dibuatnya Guan Eng dan kuncu-kuncunya apabila bendera 1 Malaysia dipacakkan di Pulau Penang...

Aku dengar ada gengster dri DAP telah diupah untuk mematahkan bendera-bendera ini..betul atau tak tu tak tahulah..biasnya tugas-tugas macam ni memang diberikan kepada gengster...haha

jom baca laporan blogger dari Penang...Bendera ini telah dipasang sebanyak 15ribu dikawasan Parlimen P49 Tanjong sempena menyambut kedatangan PM pada petang ini. Ura-ura menyatakan pihak DAP telah mengeluarkan arahan supaya bendera ini dikeluarkan.

Sempena dengan kehadiran YAB PM ke Pulau Pinang hari ini , seluruh kawasan di bahagian pulau bermula daripada Lapangan Terbang Antarabangsa Bayan Lepas sehinggalah ke pusat bandar di penuhi dengan bendera 1 Malaysia.MMI yang membuat tinjauan berasa cukup teruja dengan pemasangan bendera-bendera tersebut.Tahniah kepada semua petugas sama-sama kita semarakkan semangat ini.

SUMBER : SINI & SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA