networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, February 12, 2013

IDENTITI CINA DAP RASIS TUNJUK ISYARAT 'FUCK' KEPADA DYMM RAJA PERMAISURI AGONG DIDEDAHKAN!!!

Blok Kedah Ke KL telah mendedahkan bahawa seorang CINA RASIS CAUVANIS DAP telah berkelakuan sangat biadap kepada  konvoi DYMM Raja Permaisuri Agong..

Ikuti pendedahannya di bawah!!!

gambar si celaka dan isterinya
Semalam kita digempar dengan perbuatan yang sangat biadap oleh seorang penyokong tegar DAP, menunjukkan isyarat lucah kepada konvoi DYMM Raja Permaisuri Agong... Kejadian berlaku di Lapangan Terbang Antarabangsa Bayang Lepas pada jam 1:05 tengah hari tadi. Si bangsat ini telah pun ditahan oleh pihak berkuasa.

Di bawah ni adalah butir butir diri si bangsat penyokong Dap..

Nama: LEONG PEI KOE
No. Kad Pengenalan: 840718-10-5015
Umur: 29 tahun
Kerja: Quality Surveyor di sebuah kilang di Singapura
Pendidikan: Bsc Degree Building Economic and QS di Heriot Walt University Scotland, UK (2007)
Alamat: C18-18-9, Serina Bay, Sungai Pinang, Pulau Pinang.


Pada jam 12:50 tengah hari sewaktu rombongan DYMM Raja Permaisuri Agong berada di Terminal Perlepasan LTAB Bayan Lepas, Leong Pei Koe telah menunjukkan isyarat lucah kepada kenderaan yang dinaiki oleh DYMM Raja Permaisuri Agong.

ASP Mohd Fakharuddin bin Abdul Hamid yang merupakan pengawal pengiring DYMM Raja Permaisuri Agong yang melihat gelagat lelaki tersebut telah keluar dari kenderaan pengiring dan merapati LEONG PEI KOE.

Amaran telah diberikan kepada lelaki berbangsa Cina tersebut yang dia boleh ditahan dan ditangkap di bawah Seksyen 294 (a) KK. Bagaimanapun, lelaki Cina itu mencabar pihak berkuasa agar menangkapnya dan berkata, di Pulau Pinang, polis Melayu tidak ada kuasa kerana Pulau Pinang adalah hak milik Cina.

Apabila ASP Mohd Fakharuddin menghampiri LEONG PEI KOE, lelaki Cina tersebut terus memberikan isyarat lucah beberapa kali. Dengan bantuan anggota PGA, akhirnya dia ditahan dan digari bagi siasatan dan tindakan lanjut.

Hasil siasatan polis mendapati, lelaki Cina tersebut tidak mempunyai rekod lampau, manakala ujian air kencingnya adalah negatif.

Gambar dan data ni Mc cilok dari Medan Tempur. Inilah yang terjadi bila ada pembelot diantara kita. Bangsa lain nampak bangsa melayu lemah. Jadi mereka besar kepala, lalu tidak menghormati kita.

Sedangkan permaisuri Agong pun dia tak hormat, inikan pulak kita. Siapa yang bersalah dalam hal ni? Tanya soalan ini pada Anwar Ibrahim dan Hadi Awang.

Seorang penjual bangsa, seorang lagi penjual agama. Dua ekor ni memang tak guna!! Perosak bangsa dan agama. tuihh!

Jikalau Anwar tak tawarkan Dap dengan tawaran mahu hapuskan hak melayu dan Islam. Sudah tentu cina takkan sokong Dap. Kerana BN sudah beri mereka kehidupan yang baik. Bila Anwar datang tawarkan kuasa politik dan hapuskan hak keistimewaan orang Melayu, itulah tawaran PALING BAIK bagi mereka.

Jadi sekarang mereka pilih PAKATAN HARAM atas kerana tawaran LEBIH BAIK dari BN! 

Tapi adakah Anwar sedar, tawarannya itu boleh membuatkan Melayu merempat ditanah air sendiri?

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA