networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Monday, February 18, 2013

Ketaksuban Puak Cai Merosakkan Pemandangan!!!

Gila puak-puak cai ni..makin nak PRU makin gila mereka punya cara kempen..mereka ni berkempen sepanjang masa...

Ini pun masih nak mintak tempoh kempen PRU dipanjangkan..nampak sangat mereka ni bodoh..hari-hari kempen pun tak cukup-cukup lagi...

Penduduk Flat Pantai Dalam terpaksa menahan mata dan sakit hati bila dipaksa menerima PAS...tak apa..kalau tak puas hati tu jangan di cabut bendera mereka..kita buktikan pada PRU ni dengan undi hanya BN!!!

HE : Haram Undi PAS!!!kahkahkah!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA