networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, February 28, 2013

PAS Tuduh UMNO Pula Benarkan Kalimah ALLAH?Punyelah bodoh PARTI PAS berbelit-belit dalam mengeluarkan kata-kata mengatakan UMNO memfitnah mereka dalam hal membenarkan KALIMAH ALLAH digunakan untuk digunakan dalam kempen BIBLE BAHASA MELAYU.

Aku rasa tak payah nak perjelas la kebodohan PAS dalam permainan KALIMAH ALLAH ini untuk mendapatkan undi dalam pilihanraya ini sebab semua dah tahu kenyataan pemimoin-pemimpin LIBERAL PAS yang mempertahankan KALIMAH ALLAH digunakan untuk agama lain.

Tetapi sekarang ini PAS pulak tak mahu mengaku bahawa merekalah yang beria-ia membenarkan KALIMAH ALLAH untuk digunakan kepada agama lain bagi menggantikan nama tuhan mereka.

Bagi aku mudah sahaja untuk PAS membersihkan namanya dan kembali ke pangkal jalan.... Mengaku saja dan buktikan kepada Rakyat MAlaysia yang beragama islam bahawa PAS dengan tegas dan lantang menentang sekeras-kerasanya penggunaan KALIMAH ALLAH digunakan untuk tujuan politik. -Dipetik dari

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA