networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, February 8, 2013

Pembangkang Tidak Sudah-Sudah 'LACURKAN' Perayaan Tahun Baru Cina...


Pembangkang tidak sudah-sudah cuba mensabotaj perayaan Tahun Baru Cina...Dari pemimpin sampai ke pencacai semuanya tak ada otak...

Situa kutuk pemimpin di sebuah kuasa jajahan takluk negeri batu tanda tak tahu apa-apa tapi buat statement...Si nik Aziz ni tahu tak PSY yang mana?

PSY ni bukannya nama pelacor China Doll yang dibalun Abg Non  tulah mangkok!!!

Malah beberapa hari ini, FB PSY telah diserang oleh puak-puak cacai yang cuba melacurkan Perayaan Tahun Baru Cina ..Mereka mendakwa kehadiran PSY adalah agenda Barisan Nasional...

Macam tak logikkan...yang berkuasa d Pulau Pinang ialah DAP!!DAP punya hak untuk menghalang kehadiran PSY...tapi depa tak buat pun...Lim Guan Eng pun setuju kehadiran PSY...

Yang berperangai macam setan dan tak ada otak ni hanya Nik Ajiz dan Cacai tak sekolah jer!!!

Jom layan vide terbaik dari Ladang dari PM kesayangan ramai mengucap Selamat Tahun Baru Cina di bawah ni..





No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA