networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, February 17, 2013

PR Dalam Diam Ancam Serangan Hacker Menjelang PRU-13


Pembangkang dikatakan akan membuat serangan hacker besar-besaran menjelang PRU 13..dikatakan dana untuk ini telah diberikan lebih besar daripada menjana troopers2 mereka....

Beberapa blog pro Kerajaan telah diserang...mereka sedar keupayaan trooper mereka tidak mampu mengatasi keupayaan jentera pro BN.maka serangan melalui hacker2 gampang sedang dijana...baru-baru in blog Unitmediakedah.blogspot.com, lensaloka, putrajaya online telah dihack...

HE : Memang babi puak-puak ni!!!

3 comments:

Anonymous said...

alaaa..... macam tu pulak !!!! tak gentleman lah cara hack2 ni. Biarlah rakyat baca sendiri dan buat keputusan. Leceh lah .....

Hidup Di Sabah said...

Itulah pasal..Memang dasar penakut betul la pembangkang ini..hahaa :D

Hidup Di Sabah said...

Salam Perjuangan,

JUTAAN TERIMA KASIH dengan info yang berguna diberikan kepada semua...

Tidak dapat dinafikan lagi akan info anda telah memberi idea dan peransang teruskan perjuangan bersama. hehe

Blog anda juga sangat mengagumkan..

Saya telah link blog anda di blog pilihan Macam Di KK
..

Salam Perpaduan dan Salam 1Malaysia.

Blogger Hidup Di Sabah

bayausbh.blogspot.com

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA