networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Saturday, February 9, 2013

PRU 13 Parlimen PEKAN!!! DS @NajibRazak Menang Sebelum Bertanding...Mahasiswa Terus Jadi Kuda Tunggangan!


Ini betul-betul berlaku dan bukannya cobaan..haha...budak-budak bengong mahasiswa ini ada hati nak lawan DS Najib Razak..dulu kata bebas politik...tak nak parti politik mencampuri urusan mahasiswa..puih!!!

Bodoh...

Dulu malu nak mengaku yang diorang ni level bancuh milo Anwar jer..sekarang masing-masing berebut nak mengaku...berapalah budak bodoh ni dibayar oleh Pakatan...beria-ia sangat...

Kenapa tak lawan anwar Ibrahim tu?p lah lawan..dia lagi kaki penipu....

JOM DISLIKE VIDEO NI!!!KLIK LINK

HE : kalau budak2 tak abis belajar ni nak lawan NAJIB...pengundi PAS yang totok pun terpinga-pinga nak undi ke tidak..haha...kenapa masuk PAS je BODOH?

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA