networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, February 22, 2013

Salah 1 Bukti PAS Parti Tunggangan Dalam Pakatan Rakyat
PAS hari ini melancarkan trak ‘Negara Berkebajikan’ yang bakal menjelajah seluruh negara bagi menyampaikan mesej PAS untuk semua.

Apa yang mengherankan kita ada badannya tertulis “Negara Berkebajikan’ dengan gambar tiga pemimpin utama Pakatan, Ustaz Hadi, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Lim Guan Eng namun jika diperhatikan pada badan trailer DAP dan badan Bas PKR tiada pula gambar Presiden Pas ini.


Dari apa yang kita lihat sudah tergambar kepada kita Pas sememangnya hanya layak bergelar seekor keldai kepada dua buah parti tersebut, sedangkan PKR dan DAP tidak menghiraukan langsung sensitiviti PAS dalam rakan pakatan.

Walaupun perkara ini kecil dan tidak perlu diperbesarkan namun sekecil-kecil perkara pun mereka tidak sekepala apalah pula nasib Pas andai pakatan memerintah nanti.

PasPisPus: Kesian Pas asyik kena promosi muka pemimpin dalam pakatan sedangkan hakikat mereka hanyalah seekor keldai tua yang menurut perintah! SELANJUTNYA 

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA