networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, February 6, 2013

Selepas Dihalau Penduduk Felda Sg Tengi...Mazlan Aliman Dihalau Pula Penduduk FELDA TELOI TIMUR !!!Padan Muka!!! #IsuFelda


Dari sumber maklumat yang terbaru Pisau Kedah dapat, Mazlan Aliman telah di halau oleh kira-kira 400 peneroka FELDA Teloi Timur, Sik, Kedah malam tadi.

Kedatangan Mazlan Aliman untuk menabur fitnah berkenaan FELDA di FELDA Teloi Timur tidak di senangi peneroka di situ.

Akibat rasa tercabar setelah di halau keluar, di katakan penyokong Mazlan Aliman telah membakar banner yang di pasang peneroka FELDA Teloi Timur yang tertulis " Sayang PM : Warga FELDA Menolak Mazlan Aliman dan ANAK "

Pakatan Haram patut sedar bahawa peneroka FELDA tidak sebodoh penyokong Pakatan Haram yang mempercayai segala penipuan Pakatan Haram terhadap Kerajaan Malaysia.Jom baca artikel BUNUH di SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA