networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Saturday, February 9, 2013

Selepas PSY...Masyarakat Cina Terus Dihina Pembangkang Kerana Iklan Tahun Baru Cina...


Perghhh..memang mantap video Dato Najib dalam ni..sempoi wa cakap lu..ini la yang dikatakan Pemimpin! Bersama rakyat tidak mengira kaum..tahniah la gua ucapkan..

Tapi macam biasa la jumlah dislike kat Youtube tu mesti lagi banyak dari jumlah like..apasal ek?

Pastu kalau korang jumlahkan bilangan LIKE dan DISLIKE tu sama tak dengan jumlah viewer kat atas tu..919 (jumlah like) + 1,506(jumlah dislike) = 2425 (jumlah viewer)..tak sama kan..

Jumlah viewer tu 2156 tapi total 2425...terlebih 269 lak?mana datang lebih 269 ni?? Youtube salahkira ke atau gua yang salah kira? setakat ni gua rasa gua belum bodoh matematik lagi..hahaha

Tak lama lepas tu gua tengok lagi video tu..TUDIA!!!MAKIN BERTAMBAH-TAMBAH JUMLAH DISLIKE dan Sekali lagi yang MAGIKNYE JUMLAH VIEWER TU TAK BERGERAK-GERAK!!HAhahha...kelakar la puak pembangkang ni buat keje..agak-agak la nak tipu orang der!! nampak desperate giler wa cakap lu!!



Nampak tak permainan permbangkang yang menggunakan taktik kotor untuk menimbulkan persepsi buruk terhadap rakyat?kalau kerajaan nak main kotor baik jumlah like yang lagi banyak ye tak? Baca SINI lagi!!!

HE : Pembangkang ni memang cilake!!perayaan tahun baru CINA pun hendak dihina!!!sudahlah kehadiran PSY dikutuk..ini iklan Tahun Baru pun mereka nak balun!!!bodoh!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA