networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Friday, February 15, 2013

TERKINI!!! 1 Juta Rakyat Desak Lawan PM??Mampus #GM13...Kahkahkah!!!

1 Juta Menyaksikan Kempen Sewel dari Mahasewel GM 13 ini
Mak oi..gerakan mahasiswa #GM13 betul-betul memberi kesan kepada Rakyat Pekan untuk menumbangkan PM Najib Razak pada PRU 13 ini...

Seramai 1 Juta makhluk seperti manusia, serangga, kupu-kupu, haiwan dan KUMAN menyaksikan kempen daripada Mahasewel #GM13 ini...


HE : Yang bengongnya, mereka ni dahlah tak diterima..lepas tu perasan sedang berkempen pada PRU13...lagi gambar dan berita di SINI

SOKONGAN ONLINE PRU13:
"Setujukah anda BN Menang Besar PRU-13?" Jika setuju sila klik vote "Like" di bawah.


COUNTDOWN KEMENANGAN BESAR BN

Created by DAPATKAN DI SINI

6 comments:

Anonymous said...

woi blogger bodoh!apahal ko jeles sangat

biar tak ramai asalkan kami disokong rakyat

Anonymous said...

hi anon ko tu bodoh kayu...yg ko melenting apsal!!agak kalu x blh nk tunjukan kebearan.dah memang org xsuka.hey ko blh terjun parit samadgn kekawan ko tu.....ichwat

Anonymous said...

hahahaa....jeles nya aku...gila khinzir betul...mau tak jeles...sejuta tuuu....hahahahaaa....mmg lawak babi betul la hampa ni mahasewel oii..org suruh belajar...ko nak berpolitik.....bodoh..buat malu mak bapak jaaaa....APA PUN TAK BLEH....

Anonymous said...

errk...GM13...kalau pointer every sem xlebih 3.5...or 3...gi study lg bagus la...

-smh-

Anonymous said...

Bodoh la gm13..sape yg join gm13 ni kos yg die blajar adlh sgt rileks..kelas dua kali seminggu..kos yg mngrt..xde prospek kerja..sbb tu join politik..tp pointer still xdpt 1st kelas..siap bwh dua pun ade..gi blaja la lg baik la..

Anonymous said...

budak2 GM13 dari dok buang masa berpolitik baik la pi buat partime meniaga tambah pendapatan ada jugak masuk boleh la jugak support mak bapak kot ada income yg lebih..menyuusahkan org ja..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA