networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Saturday, February 16, 2013

TERKINI!!!PAS Semakin Nazak di Kelantan!!!#TukarKelantan!!!

Gelombang perubahan Tukar Kelantan yang berlangsung di Kelantan ketika ini semakin hebat dan menakutkan seluruh umat PAS di Kelantan..

Rakyat Kelantan kini sudah sedar dan sedia menukar kepimpinan ortodok Nik Aziz kepada Tok Pa yang lebih segar dan mempunyai masa depan yang lebih cerah...

Dikatakan ketika ini ceramah PAS tidak mendapat sambutan..laporan ini diterima daripada FB sahabat ambo Haikal Shafie yang berbunyi :

Kurang 250 orang hadir di ceramah PAS di Pasir Tumboh, 200m dari pondok Pasir Tumboh. Adam Adli sedang berucap. Seorang lagi panel adalah ADUN Pasir Tumboh, Ustaz Baihaqi.

Hairan ceramah PAS di sini hambar sedangkan pondok Pasir Tumbuh adalah lubuk PAS. Adakah warga pondok di sini juga sudah meluat dengan PAS?

HE : Acu Test Sepenggal!!kita tengok apa perubahan..depa hanya mampu menjanjikan bulan sahaja..tunaikan memang taklah!!!mampus PAS kelantan!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

headbomb said...

ni mesti edit dari umno ni bg nampak sikit.. kan hahaha.. so far bro kiri kanan belasah pas, dah semakin lunyai dah diorang skrang.. hehe.. pening dan sakit jiwa sampai dah nak sawan bukit dah.. tahniah buat jentera2 bn dan geng2 alam cyber yang tak kenal erti penat belasah habis2san jibraun pakatan... hehe

headbomb said...

ni mesti edit dari umno ni bg nampak sikit.. kan hahaha.. so far bro kiri kanan belasah pas, dah semakin lunyai dah diorang skrang.. hehe.. pening dan sakit jiwa sampai dah nak sawan bukit dah.. tahniah buat jentera2 bn dan geng2 alam cyber yang tak kenal erti penat belasah habis2san jibraun pakatan... hehe

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA