networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Saturday, February 23, 2013

Video 'Sulit' Menolak Pakatan Rakyat Tersebar...Kahkahkah!!!!


Are You Ready For Pakatan Rakyat???

NO.........

Are You Ready For Pakatan Rakyat???

NO.........

Lucu wey....rakaman sulit ini dikatakan dirakam ketika ceramah Anwar di DUN Sri Andalas, Klang...kelakarnya....

Kalau masa konsert PSY tempohari tu comfem edit tapi video ini tak ada edit...comfem!!!aku tau cacai mesti kata ini video edit...biasalah...puak mereka mana nak ngaku lemah...haha..

Video sulit dibawah....


1 comment:

Anonymous said...

eh tak nmpak muke penceramah pon? pape pon boleh. upah 20-30 orang cacai, duduk setempat, pasang bendera pr, pastu buat ceramah cam pr. bangang abadi lah umngok cam kau ni. kalau video yg najib haritu dah terang terang org ramai yg laungkan. heh. semoga Allah memberi hidayah dekat korang semua.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA