networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, March 10, 2013

Anggota TUDM Memperkecilkan Anggota PDRM..Mohon Siasat!!!



'manusia' didalam gambar ini ada seorang penjawat awam di dalam sektor Kerajaan. 'manusia' ini telah mengakui dia dapat pekerjaan ini atas tiket 'CABLE'. 'manusia' ini juga mendapat pelbagai kemudahan selaku penjawat awam Kerajaan. 

'manusia' ini telah menghina kematian 8 orang wira Lahad Datu sebagai tidak pandai berperang. Manusia ini cuba melaga-lagakan diantara PDRM dan ATM. Kononnya 'manusia' ini terlibat merancang misi penghantaraan askar dan aset ketenteraan ke Lahad Datu. 'manusia' ini mengakui 8 wira Lahad Datu pergi berkelah dan bukannya berperang. Lebih memilukan 'manusia' ini berkata, "wira Lahad Datu ini tiada skill berperang"..

SILA LETAK JAWATAN JIKA KAU MASIH ADA MARUAH. CUBAAN KAU INI SUDAH PASTI MEROSAKKAN NAMA PENJAWAT AWAM. SEBAGAI PERANGAI HANJING MACAM INILAH, PENJAWAT AWAM DALAM KERAJAAN DIPANDANG HINA. INILAH YANG DINAMAKAN GUNTING DALAM LIPATAN! MUSUH DALAM SELIMUT! DURI DALAM DAGING! OH YEAH, DIA INI AHLI PKR.

masih layakkah dia dipanggil manusia?-SUMBER

8 comments:

Anonymous said...

Oii Mamat, lu kerja askar tapi dok dalam opis lu apa tau. Lu buatlah lu punya kerja. Itupun belum tentu lu punya kerja tip-top sebab ini macam punya orang arr, boleh sembang sajalahhh. Orang kalau ada akai, dia bikin kerja baik-baik. Yang mana lebih bermakna, mati di medan juang dan syahid atau mati eksiden (macam Tian Chuak kata lu mati katak). Kalau aku ada kat tempat ko eksiden aku tepuk tangan, sorak-sorak lagi.

Anonymous said...

haha....siap la ko. Mampus la ko akan dikerjakan oleh panglima TUDM. Najib dah buat "strategi Lautan Biru" Polis dan ATM bersatu tapi kau jadi batu api memecahbelahkan 2 pasukan ini. Manusia bodoh. Cakap guna otak di kepala lutut. Ikut sedap mulut. Lari pencen la kau...padan muka.

Anonymous said...

HAIWAN POLITIK!

Saladin said...

Pihak TUDM perlu ambil tindakan...sikap tidak menghormati rakan pasukan keselamatan lain tidak sepatutnya timbul....perlu diingat PDRM turut terlibat aktif dalam menangani pemberontakan komunis di Malaysia...TUDM dan ATM sepatutnya berbangga dapat bekerjasama kerana PDRM dan ATM saling melengkapi untuk mempertahankan negara...

Anonymous said...

CHECK juga IC dia neh.. mana dia dapat! nama Achmad neh pun asal2 sana juga.. jeng jeng jeng..

Anonymous said...

aku rasa dia nie sakit jiwa...le. cuba tuan panglima TUDM despatch die nie kat barisan hadapan sane.tengok amacam die punye kerja.

Anonymous said...

nah nie lagi.. sudah2 pembangkang memperkecilkan pengorbanan anggota polis.. nie pun mau memperkecilkan juga?? alalallalal.. sudahla kerajaan BN tolong kamu hanya tahu memperkecilkan pengorbanan pihak polis dan tentera.. sedarla sikit tanpa drg kt smua mati!!!

Anonymous said...

celaka dia nih.. ilmu perang dh lengkap sgt ke? meh cni dtg hulu kelang.. berentap ngan aku one by one.. kulit kau tu aku tgk serupa kulit pelacur dh.. lembut sgt sbb byk duk ofis.. meh cni.. ade byk gelanggang kt area cni.. aku nk ajar kau ilmu bertempur guna tgn kosong..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA