networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Sunday, March 17, 2013

Azhar Sulaiman Akan Serang Pakatan Guna Cara Halus !!!!TERBAIK!!! #BNYCT


Semalam BNYCT telah menganjurkan Himpunan Aktivis Media Sosial Pemuda BN yang mana kehadiran dikatakan seramai 3000 orang...berita penuh boleh rujuk sini


Apa yang aku ingin kongsikan di sini ialah kehadiran pelakon tersohor Azhar Sulaiman telah memberi signal bahawa sokongan silent voter terhadap BN mampu menggugat Pakatan Rakyat..Beliau berkata :
"Ada perjuangan yang memerlukan uniform. Saya seorang pejuang yang tidak beruniform. Anda semua boleh serang secara keras, saya akan serang secara halus."
HE : Pembangkang fikir mereka mendominasi sokongan artis terhadap mereka..tapi sebenarnya berapa kerat jer..tu pun tak berkualiti...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA