networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, March 26, 2013

Bubar DUN Selangor - Khalid Ibrahim Janganlah Berbohong Lagi...


Dulu bukan main lagi nak desak PM kata Selangor mahu buabar DUN dalam masa terdekat..tungu punya tunggu...keluar pula kenyataan bahawa pemubaran itu hanya niat nak ugut Najib jer...

Dari hari ke hari...tak ada pun Khalid nak bubar DUN Selangor..aritu bak beria kata nak bubar...buat spekulasi pandai...sama macam ban non..smpai sekarang tak ada pun ahli Parlimen BN nak lompat Parti..dulu kata 16 Sept akan berlaku..tapi PUIH!!!

Kerajaan Selangor pimpinan pakatan pembangkang terus bermain teka-teki berhubung pembubaran Dewan Undangan Negeri (DUN) kerana sehingga hari ini, tarikh sebenar pembubaran masih belum diumumkan. 
Berdasarkan spekulasi yang semakin hangat diperkatakan baru-baru ini, DUN dijangka dibubarkan pada minggu ini memandangkan tarikh mesyuarat Exco kerajaan negeri telah dianjak kepada hari ini berbanding kebiasaan pada hari Rabu. 
Keadaan itu menyebabkan kira-kira 40 wartawan daripada pelbagai agensi media hadir pada sidang akhbar selepas mesyuarat tersebut di Bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri di sini untuk menantikan sebarang pengumuman penting. 
Bagaimanapun pada sidang akhbar kira-kira pukul 3.30 petang itu, Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim tidak muncul untuk menjawab pertanyaan pihak media.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA