networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, March 18, 2013

Cacai Hebat Bila Bab Temberang!!!kahkah!!!


Sebelum tu baca harapan puak cai makan dedak dulu di bawah ni :
Setelah Mencongak Jumlah Kerusi Pada PRU12 Yang Lalu, Perkiraan Ramalan ADMIN Adalah Berpandukan Situasi Semasa Dengan Pertambahan Hampir 2.5 Juta Pengundi Baru Disamping pertambahan sokongan masyarakat Cina terhadap Pakatan Rakyat... Apapun, Ini Hanya Akan Berlaku Dan Menjadi Nyata Sekiranya PRU13 Bebas Dari Unsur Penipuan & Bebas Dari Pengundi Hantu.... Apapun, Ramalan & Congakan Kalian Bagaimana Pula?... ::.kikiki.::
Bila kalah jer kata pengundi hantu..bila menang jer kata rakyat bersama mereka...inilah puak yang tak tahu dan tak sedar diri tu lemah..bukan main yakin lagi depa menang...haha....silaplah wey...kita tunggu dan lihat PRU 13 ok...tu baru jawapan sebenar...

Bab ramalan memang pandai puak cai ni..pandai temberan lagilah pandai...haha

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA