networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, March 31, 2013

Jangan Ketawa!!! Situa Nik Aziz Mahu Bina Stadium Olimpik Terhebat Di Dunia?!!!

Haha...makin nyanyuk aku tengok..impian dan harapan cukup besar...

1) Sebelum berjanji bina stadium setaraf Olimpik fikir sejenak berapa banyak masjid dan surau sudah dibina?

2) Sebelum berjanji bina stadium setaraf Olimpik fikir sejenak bila nak siap lebuh raya rakyat?

3) Sebelum berjanji bina stadium setaraf Olimpik fikir sejenak bila nak buat keretapi laju?

HE : cukuplah 3 dulu..kalau aku list banyak2 pn bukannya boleh siap projek mega tu!!haha..nilah contoh kerajaan paling tak bagus...janji itu ini..yang siapnya hanya batu 'bersurat' pelancaran pecah tanah!!!

"Undi PAS Kena tipu...Undi Pakatan 2 kali kena tipu.." Kahkahkah!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

Anonymous said...

saya janji tak gelak tapi saya SENYUM je :D

Anonymous said...

yeah! satu lagi janji seorang penipu dan pembohong besar!!!!

Anonymous said...

tak tau lah ini kali keberapa TG/pas merasmikan majlis pecah tanah dikelantan.. tak habis2 rakyat kelantan diperbodoh2kan oleh pas/TG..

sedangkan satu masjid pun pas tak mampu nak buat..

TG/pas tak merasa berdosa ke menipu rakyat kelantan.. nak buat mcm mana, dosa pahala pas yg tentukan...

Anonymous said...

Iye ler... kalau dah bina stadium tu pastu campur aduk laki2 n pompuan bukan muhrim.. terpekik terlolong, maki hamun... sape tanggung... x p... nik aziz nanti keluarkan fatwa baru

Anonymous said...

Kesihan Nik Aziz....

Orang buat stadium... dia nak buat stadium... Cita-cita besar, kemampuan tiada.

Apa cerita project pokok depu @ gaharu... dengarnya, seperti biasa... gagal.

Orang lain swastakan air, dia pon nak swastakan... Orang lain hidup senang tanpa ada masalah air, dia tak habis-habis masalah air tu.

Ukur le baju di badan sendiri... Pahe dok?

NIKROXI said...

Kalau Tua dan nyanyuk2 dia pun dia hafal Quran kau orang mcmana?ingat mati tak?hehehe

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA