networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Friday, March 1, 2013

#LahadDatu : Tian Chua Bangang Kata Krisis Di Lahad Datu Konspirasi UMNO



Apa punya banganglah si Pakatan Rakyat ni...sepatutunya bila berlaku kejadian seperti ini kita bersatu dibawah nama Malaysia...ini tidak..bila ada perkara macam ini jer berduyun-duyun si bodoh dari pembangkang mencari ruang nak popular!!!

Boleh pula kata Insiden Lahad Datu konspirasi UMNO...apa ke banggangnya statement ni!!!memang cilake...

Inilah amalan puak pembangkang..mereka akan guna apa cara sekalipun untuk salahkan UMNO...teruk perangai mereka ni...


1 comment:

Budak Conan said...

Salam Tuan Otai.. Mintak jasa baik masukkan blog saya dlm pautan blog. Tq

www.budakconan.blogspot.com

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA