networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Friday, March 15, 2013

PANAS!!! Guru Hina Polis Ada Rekod 'Mengamuk' Di Sekolah...


Susulan pendedahan yang telah dibuat media massa mengenai kebiadapan Cikgu Lotpi yang menghina anggota keselamatan ketika bertugas di Lahad Datu..Pagi ini terdedah pula bahawa Cikgu Lotpi pernah ditangkap kerana menghadapi masalah kecelaruan emosi melampau..

Mengikut cerita yang diperolehi, Cikgu Lotfi Bin Nor pernah ditangkap polis pada tahun 2009 kerana mengamuk di dalam bilik guru serta mengancam guru serta pelajar lain di sekolah. Kejadian ini dikatakan berlaku ketika Cikgu Lotpi berkhidmat di Sekolah Kebangsaan Cherang Ruku, Semerak, Pasir Puteh, Kelantan.

2 anggota polis telah dipanggil ke sekolah tersebut untuk menangkapnya..mungkin sifat dendam yang tidak berpuas hati ketika ditangkap pada tahun 2009 masih tidak luntr dari firasat mindanya..Cikgu Lotpi yang menghina pasukan keselamatan sebagai anjing di laman Facebook menunjukkan dia benar-benar bukan cikgu yang dedikasi...

Ketika kes 2009, saksi yang berada di tempat kejadian menyifatkan tindakan cikgu Lotpi seperti tidak siuman...pihak KPM perlu memandang serius perkara ini..CIkgu Lotpi perlu menjalani ujian masalah mental di Hospital Tanjung Rambutan untuk membuktikan yang dia benar-benar waras..

Risau juga keadaan cikgu Lotpi macam ini mampu mengancam guru dan anak muridnya yang lain...

Dakwaan ini disangkal oleh Ketua Polis Kelantan, Datuk Jalaluddin Abdul Rahman yang berkata "Kalau dia tidak waras tak kan dia pandai menulis mengeluarkan kata-kata sebegitu, pandai pula takut dan bersembunyi"

Bawah ini ada bukti menunjukkan satu laporan polis telah dibuat pberikutan tindakan tidak waras Cikgu Lotpi mengamuk di bilik guru pada tahun 2009..


Kenyataan media Kementerian Pelajaran Malaysia mengenai isu Cikgu Lotpi:

Artikel penuh di SINI

HE : Patutlah meroyan...gila rupanya..haha

1 comment:

Anonymous said...

Hahahahaa padan muko dia....nak mengaku giler lak...dah dasar penakut tak ada teloq biarkan dia relax 14 hari dlm lokap baru dia ada akai

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA