networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, March 16, 2013

Pembangkang Tak Percaya Hukum Allah...Salahkan UMNO BN plak?!!!haha
Kematian PI Bala secara mengejut akibat sakit jantung telah menyebabkan bloggers dan cybertroopers pembangkang hilang punca. Perancangan dan takdir Allah SWT mengatasi tipu daya dan perancangan fitnah manusia. Pakatan Haram sudah kehilangan satu daripada beberapa alat sebagai senjata memfitnah mereka. Salah seorang cybertrooper PGayR yang juga Biro Penerangan AMGay, Orenji, secara sedar atau tidak telah menghadiahkan Al Fatihah untuk mendiang PI Bala. Sejak bila PI Bala masuk Islam sehingga budak suruhan Anwar Ibrahim ini mengelarkan PI Bala sebagai mati syahid? Inikah ajaran songsang bekas banduan Anwar Ibrahim?

2 comments:

Otak geliga said...

betul apa yg si ORENJI tu buat....bukankah, jika menyokong perjuangan PAS, maka secara otomatiknya menjadi Islam

menentang UMNO yg mengekalkan perlembagaan penjajah, jika mati, maka matinya adalah mati syahid....tak mungkin NA & HH menipu...pejuang Islam tak mungkin menipu...semoga as-syahid PI BALA dpt disempurnakan jenazahnya sepertimana org Islam yg syahid

saya harap rakan2 dlm Pakatan Rakyat mempunyai fikiran yg sama seperti saya, jika tidak, anda dianggap DERHAKA terhadap NA, HH & ISLAM.....PAS adalah maksum & x mungkin silap

Anonymous said...

Agama PAS...bukan agama ISLAM!!! Heheheh...semua pun ada! Semua pun boleh!!!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA