networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, March 3, 2013

TERKINI #LahadDatu!!! Nur Misuari Akan Hantar Tentera Menyerang!! #Pray4LahadDatu #Pray4Sabah !!!

Nur Misuari memberi amaran supaya kerajaan Malaysia tidak mengapa-apakan orang2 'Sultan Sulu' yang menceroboh Lahad Datu sejak 3 minggu lalu. Jika situasi tersebut berlaku, Nur Misuari akan menghantar 'tentera'nya datang ke Sabah untuk memberi bantuan. 

Amaran tersebut dinyatakan minggu lepas dalam sebuah portal berita Filipina, sebelum keadaan semakin meruncing sejak 2 hari lalu yang telah mengorbankan 14 nyawa setakat ini.

Ketua Pembangkang Malaysia, Anwar Ibrahim mempunyai hubungan istimewa dengan Nur Misuari (dan bekas Presiden Filipina, Joseph Estrada)... pencerobohan ini juga dikatakan mempunyai kaitan dengan mereka [BACA SINI -KLIK!]

Adakah 'tentera' Nur Misuari akan datang menyerang Sabah membantu lanun2 Sulu yang telah menceroboh di sini?? Adakah Anwar Ibrahim benar2 memainkan peranan dalam menyusun drama huru-hara yang menyimpang dari plot asal ini demi kepentingan politiknya?? Lebih banyak bukti akan didedahkan selepas ini...

Al-Fatihah untuk wira2 bangsa yang terkorban dalam mempertahankan kedaulatan negara... Laknatlah Anwar Ibrahim atas semua kesedihan yang terpaksa dikongsi oleh seluruh rakyat Malaysia.

Selanjutnya di http://www.1peluru.com/2013/03/nur-misuari-akan-hantar-tentera-serang.html?m=1

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Anonymous said...

one nation should have one army commander. how come philipines have so many army comander.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA