networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, April 17, 2013

18SX #StopaSpender - Lokasi Pelaku Seks Mirip Mustapa Ali Didedahkan?!!!...


Setelah Video Skandal Seks Setiausaha PAS, Mustafa Ali bersama seorang wanita mirip hindustan terkantoi baru-baru ini, ternyata semakin ramai pihak berani buka mulut dan sungguh tak sangka bahawa 'orang dalam' juga turut berani untuk menceritakan apa sebenarnya yang terjadi. Melalui artikel dari sebuah dilaman blog mendedahkan ''Hotel Port Mustafa Ali Buat Projek Telah Dibocorkan Oleh Kakitangannya Sendiri.''

Kakitangan Mustafa memberitahu bahawa:
"Menurut kakitangan Pejabat PAS di Jalan Raja Laut, Setiausaha Agung PAS sering mengunjungi Hotel ***ANA untuk berbincang perkara penting. Sebelum skandal Mustafa Ali terbongkar, kakitangan tersebut percaya dengan alasan Mustafa yang perbincangan tidak dapat dibuat dalam pejabat PAS kerana terlalu ramai "MATA-MATA" yang akan membocorkan kepada pemimpin parti lain."


MY MASSA:

Lebih mengejutkan kerana jarak Hotel ***ANA hanya 5 km dari pejabat PAS. Jadi benarlah alasan yang diberi oleh Haji Hadi yang Mustafa sakit lutut, tak boleh jalan jauh sebab hanya 5km dari pejabatnya! 

Kakitangan pejabat PAS tersebut beritahu yang dia bersedia untuk membuat kenyataan bila tiba masa yang sesuai. Katanya lagi, dia tak sanggup untuk menanggung dosa menyimpan kegiatan penzinaan Setiausaha Agung PAS yang akan menyebabkan parti tersebut dilaknat Allah S.W.T. Dia juga bersetuju dengan pandangan Tuan Guru Haron Din yang kes penzinaan ini perlu dibawa ke Lembaga Disiplin parti serta bersedia untuk menjadi saksi untuk membongkarkan perkara ini. 

Nampaknya semakin banyak PAS buat solat hajat minta supaya ditunjukkan kebenaran, semakin banyak kebenaran yang terbongkar. Kakitangan pejabat PAS sendiri tak sanggup nak simpan dosa besar bosnya berkat solat hajat Tuan Guru Presiden. 

2 comments:

Anonymous said...

Tapi nape tak tangkap dgn 4 saksi tu. Tunjuk gambar video tu hanya lebih memalukan pelaku.moga pelaku bertaubat mohon ampun dari Allah seblm ajal menjemputnya

Anonymous said...

kuang2

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA