networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, April 29, 2013

Aishah Calon Pembangkang Di #Felda Bakal Kecundang Bersama Dayangku IntanKalau kisah di kawasan Felda di Parlime Pengerang, Dayangku Intan memalukan Anwar dengan meminta derma masyarakat Felda kwasan Parlimen Pengerang...lain pula cerita nya dengan seorang lagi artis pembangkang iaitu Aishah si artis insaf...

Calon PAS di Jempol, Wan Aishah Wan Ariffin ataupun bekas penyanyi Aishah telah menyatakan apa yang terbuku dihatinya sejak hari penamaan calon tempohari.

Jentera parti PAS serta dirinya telah dihalau oleh penduduk Felda Bukti Rokan ketika majlis memperkenelakan calon daripada pembangkang. Semuanya berlaku pagi kelmarin sewaktu jentera-jentera pilihanraya PAS sibuk buat promosi calon dengan berkempen mengetuk pintu rumah ke rumah.

Penziarahan Aishah yang dikatakan calon tidak sepatutnya oleh PAS telah ditolak mentah-mentah oleh para peneroka Sehinggakan dia sendiri dah terasa dibuang dan akan kalah menjelang hari pengundian nanti.

Rahsia yang Aishah tak tahu adalah puak PKR juga telah memulaukan dia. Menurut cakap-cakap mulut orang PKR di Felda Bukit Rokan yang sekerat dua tu. Mereka akan menggagalkan usaha kempen Aishah kerana dendam kerusi yang berlaku di antara PAS dan PKR.

Penolakan penyokong PAS dan PKR sendiri terhadap pencalonan Aishah  memang tidak digemari oleh masyarakat Felda di kawasan Jempol ini..ini adalah satu azimat buat BN tatkala penyokong dalam pakatan sendiri berkelahi sesama mereka!haha

HE : Kenapa artis insaf masuk PAS dan PKR nampak bodoh ek?artis lain yang insaf tak masuk parti PAS dan PKR elok jer mendekatkan diri dengan Allah S.W.T...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA