networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, April 27, 2013

Baru Jadi Calon #P146 @HizwanAhmad Dah Sekat Suara Rakyat! Kejam Macam Firaun?!!@RazaliIbrahim @UndiBN @TunFaisal


Akhirnya kebebasan bersuara yang diperjuangkan Pakatan Rakyat tidak berjaya dimanifestasikan ketika musim kempen...belum pun menang dah tak mampu laksanakan!

Dalam ceramah bukan main lagi kata kebebasan itu ini...baru jentik sikit di twitter dah mengelupur dan block rakyat...pemimpin pakatan memang macam ni...kejam tahap firaun..

Kalau menang agaknya semua media yang tak sealiran dengan pemikiran mereka akan disegan sehabis-habisnya...

Kalau sekarang BN merintah akhbar fitnah harakah masih lagi boleh dijual..silap2 kalau mereka mencengkam kuasa akhbar pro penentang pakatan mesti dihapuskan sehabis-habisnya...

HE : Macam ni ke nak jadi wakil rakyat...akaun twitter sendiri pun block orang...agaknya follower pengampu jer dibela!!syok sendiri!!!haha

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA