networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Tuesday, April 23, 2013

Beri Air Mineral Kerana Ada Masalah Dalaman...Dakwa Blogger Pembangkang #P146. #UndiBN @RazaliIbrahim

Air Mata Nik Aziz Dijaja Botol Minuman..Kesian!
Blogger pembangkang ni bila dah tak ada modal sumbangan air mineral pun dijadikan modal fitnah politik untuk memburukkan Barisan Nasional..nampak sangat level otak blogger pembangkang ni tak berkualiti...

Kalau orang dah bagi air mineral tu minum jelah...tapi berbeza dengan puak pembangkang...dapat air mineral..depa minum sampai kembung perut..bila dah habis apa lagi setan iblis meresap dalam otak dan sanggup pula memfitnah...


Ni ibarat tuan anjing bagi makan anjing hari-hari bila dah kenyang tangan tuannya pula yang dia gigit...memang otak level sampah...

Rekayasa dan permainan fitnah pembangkang ni sudah lama mereka amalkan...ibarat makanan rugi harian mereka...macam kitalah kalau tak makan nasi tak lengkap..tapi depa pula makan fitnah hari-hari..kalau tak fitnah diri tu macam setan kepanasan...aku nak kongsi 1 cerita tentang seorang penyokong tegar pembangkang ni...dari kepala sampai ke selipar sepender semua kalau boleh nak kena ada logo PAS..


satu hari tu dia nak ambil BR1M..siap-siap pakai baju PAS apa semua...pakai kopiah...bila sudah ambil...kupon tu dia tukar jadi wang tunai...sebaik sahaja dapat duit tu..dia singahlah ke TM POINT bayar bil internet dan segala bagai bil yang tertunggak 3 bulan...

Selesai sahaja bayar..tengok poket duit BR1M tinggal RM 3.50...bila diri tu dah resah duit habis..maka dia pun letaklah kopiahnya...buka baju...pakai kain gombang..lalu dia pun bukalah komputer..bila dah buka komputer..update status di FB kutuk BR1M ni tak bagus...orang yang terima BR1M ni macam binatang...tak guna otak...dapat gula-gula BN..mudah terpedaya..padahal dia sendiri baru lepas balun...

Terukkan minda ortodok puak cacai pembangkang ni...

Ini kes baru berlaku di Parlimen P146 Muar yang mana telah berlaku satu insiden fitnah oleh blogger pembangkang...pada mulanya blogger bodoh pembangkang ni kata UMNO beri air mineral kepada petugas pembangkang kerana bergaduh sesama UMNO...iya meh!!

Pelikkan...takkan orang bergaduh bagi air kat pihak lain pula..sepatutnya kalau bergaduh tu sudah tentu selisih faham...aku tak percaya kalau orang BN kaki gaduh...penyokong BN akalnya rasional..sudah pasti mereka akan selesaikan masalah dengan cara baik...

Bukan macam pembangkang di MUAR ni...bila ada masalah jer meroyan sumpah seranah...kata pejuang jihad ahli Syurga sebab undi PAS...takkan benda mudah pun tak boleh fikir..

Maklumat ini diterima daripada rakan blogger Kulaan Niring yang menulis :
Dua hari lepas sebuah blog dikenali sebagai gigitabkerengge.blogspot.comtelah mengeluarkan satu artikel berkenaan kononnya ahli UMNO Muar telah bertindak memprotes kepimpinan UMNO Bahagian Muar apabila namanya tidak naik menjadi calon DUN Bukit Naning oleh PM dengan bertindak memberikan 2 ribu air mineral kepada petugas dan jentera calon Pas. Selanjutnya SINI
HE : oklah lepas ni jangan bagi air mineral...nanti anda akan difitnah kerana ada masalah dalaman...haha!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA