networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, April 4, 2013

Berita Tak Keluar Di Harakah dan Malaysiakini!!! Mahasiswa Pro BN Sudah Bangkit!!!Macai #GM13 Masih Jadi MACAI?!!!

Alhamdulillah,akhirnya mahasiswa seluruh Malaysia akan bangkit menyokong Barisan Nasional untuk mempertahankan maruah mereka dan maruah universiti mereka supaya tidak diragut oleh MACAI seperti geng-geng bengong mahasewel!!!

Mendengar Apa sahaja Cakap Anwar Ibrahim (MACAI) akan sentiasa mengekori bontot Anwar..anwar kata A..maka dia buat A...Anwar kata rempuh..MACAI pun rempuh..haha..bodoh...

Pilihanraya kali ini dikhabarkan akan menjadi medan huru-hara bagi monyet-monyet dan syaitan iblis yang terlalu taksub sangat nak menang..bila kalah komfem iblis si lebai kaki zina akan mengamuk..dan perempuan murahan mulut celupar dan rabak PASetan akan relakan diri mereka jadi MACAI..

Jom baca artikel di UTUSAN di bawah!!!berita ni komfem tak kua di Harakah,Malaysiakini!puih!!!

KUALA LUMPUR 3 April - Golongan mahasiswa berikrar akan memberi sokongan tidak berbelah bahagi kepada kepimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13).

Siswa4U, sebuah pertubuhan yang terdiri daripada lebih 500 pemimpin mahasiswa berbilang kaum daripada semua institusi pengajian tinggi (IPT) turut berjanji akan membantu Najib dalam meyakinkan rakyat untuk terus memberikan mandat kepada beliau dan barisan pimpinannya.

Pengerusinya, Mohd. Hafiz Ariffin berkata, pertubuhan tersebut akan menganjurkan pelbagai program dalam usaha mendekati golongan mahasiswa yang merupakan kuasa pemilih utama pada pilihan raya umum kali ini.

"Selepas meneliti pelbagai aspek, Siswa4U berpandangan kami mempunyai kepercayaan yang tinggi terhadap Perdana Menteri dan calon-calon yang bakal diketengahkan oleh Barisan Nasional (BN) dalam PRU-13.

"Siswa4U akan terlibat sepenuhnya sebagai jentera dan jika ada ruangan yang sesuai, kami berharap dapat diberikan peranan yang signifikan dalam membantu kempen pilihan raya kali ini," katanya kepada pemberita di sini hari ini.

Menurut Mohd. Hafiz, agenda transformasi yang dijalankan Najib menunjukkan iltizam pemimpin nombor satu negara itu dalam melaksanakan perubahan menyeluruh terhadap negara, kerajaan dan parti sejak mula mengambil alih tampuk pemerintahan. - UTUSAN

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA