networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, April 23, 2013

Biar Gambar Bicara Sendiri!!!Khalid 'Serabai' Dihidangi 60,000 Pengundi BN Di Pelabuhan Klang #PRU13Bersediakah Khalid MB Idola Pakatan Rakyat untuk bertanding??kikikiki!!!!Gambar 6 orang pengundi BN di atas ini diambil ketika Majlis Ramah Mesra Bersama PM di Perkarangan Zon Bebas Pelabuhan Klang (PKFZ), Westport....tunggu dan lihat!!!MB idola Pakatan ni bungkus!!!

1 comment:

Anonymous said...

Orang selangor di pelabuhan klang paling bijak berpolitik. Tak payah di ajar kami faham. Mata dah lihat pelbagai penipuan hanya dgn secebis kemenangan. Akhirnya penduduk pelabuhan umpama bumi tergadai hidup minta sedekah. Orang asing tak kira pendatang dan org malaysia. Semuanya datang mengikis sampai anak jati hilang tanah dan rumah. Ingat ini. Tak kira anda pembangkang ataupun kerajaan yg memerintah. Kami manusia bukan. Ramai diantara kami telah lihat kekotoran anda. Tak kira siapa yg menang pastikan anda dikawasan dan lebihkan rakyat pelabuhan klang. Tempat kami dah semak dengan pendatang tanpa izin dan yg izin. Peluang utk anak generasi kami semakin tipis akibat ini. Baliklah dan majukan tempat anda sendiri. Orang pelabuhan boleh jaga tanah dan rumah kami.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA