networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, April 24, 2013

Calon BN Seputeh #P122 Bantu Mangsa Kemalangan.Sanggup Tinggalkan Waktu Berkempen Untuk Bantu!.#PRU13 #BNBagus

Tengahari tadi lingkungan 12 tgahari telah berlakunya 1 kemalangan yang melibatkan motosikal dan kereta di kawasan Sri Petaling...

Dengan takdir tuhan,calon BN Seputeh Pn Nicole Wong yang berada berhampiran lokasi kejadian telah bergegas ke tempat kejadian untuk membantu mangsa kemalangan tersebut...

Inilah namanya pemimpin..walaupun sedang berkempen sanggup meninggalkan tugas yang sedang dia lakukan untuk membantu mangsa kemalangan..benda sebegini adalah khidmat bakti masyarakat...belum pun menang dah tunjukkan komitmen yang amat tinggi..

Jadi aku fikir,calon Septeh Nicole ini adalah pilihan yang tepat untuk membela masyarakat setempat...

HE : Ayuh kita tetapkan azam dan iltizam untuk pangkah siapa sahaja calon Najib Raza untuk memastikan kemenangan besar BN pada PRU 13 ini!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA