networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, April 23, 2013

Dayangku Intan Memalukan Anwar Ibrahim!!! Masyarakat #Felda Wajib Tolak Artis Ni #PRU13 #UndiBN!


Belum apa-apa lagi duit rakyat dah diperah atas alasan mahu menyokongnya berkempen..dengar kata setiap orang yang mendengar ceramah si artis tak laku ni dikena bayaran RM 10..inilah dasar pakatan haram...sudahlah calon bidan terjun...duit pun tak ada...

Macam tak logik pula bertanding atas tiket PKR tetapi tak ada duit untuk berkempen...ini telah memalukan Anwar Ibrahim dan sekutunya..apa tidaknya Anwar dan parti anak beranak PKR tidak mampu menyediakan dana untuk artis tak laku ni...

Belum pun kempen berakhir, masyarakat FELDA sudah menyuarakan tidak akan memberi 1 undi pun kat artis dayangku intan ni....Bila kerajaan Pusat memberi berbagai jenis bantuan dan bayaran interim saham FGV depa kata Kerajaan kejam kerana menyenaraikan FGV ke bursa saham...

Bak kata orang..paku dulang paku serpih..mengata orang dia yang lebih...kerajaan bagi bantuan depa marah..tapi budaya paw mengepaw ini lagilah tidak disenangi rakyat..sekurang-kurangnya kalau nak berkempen tu..si Artis tak cantik ni perlu menyediakan duit..macam tulah kita boleh tengok tahap kesediaan untuk menjadi wakil rakyat...

Duit tak ada...rakyat pula dicekiknya untuk bantu dia untuk berkempen...


Dayangku Intan ni berkata yang dia akan diundi atas kapasiti artis..puih!!!...
“Bukan saya mahu cakap besar tetapi saya tidak bimbang menentang Azalina. Kalau nak ikut, nama saya juga besar tetapi saya lebih kepada dunia hiburan manakala Azalina sebagai ahli politik. Itu bezanya kami", - itu kata penyanyi terkenal 80-an.
Kata Dayangku Intan :
Dalam perjuangannya beliau berhasrat berhasrat memperjuangkan nasib penduduk di kawasan berkenaan yang dianggapnya tidak mendapat pembelaan sewajarnya selain ingin mengubah kehidupan artis supaya menjadi lebih baik sekiranya memenangi kerusi berkenaan.
Hello..dia n bertanding untuk tarik undi masyarakat FELDA ke untuk tarik undi artis nih?haha..

Jom berhibur..dengar suara artis yang katnaya popular..hebat ni..1 dunia wajib kenal dia...


HE : haha..undilah Dayangku Intan untuk hiburan..haha

5 comments:

Anonymous said...

kalau nak jadi pemimpin, kita mesti buktikan kejayaan diri dulu, berilmu, cerdik dan dipercayai. Kalau sekadar lulusan sekolah entah tingkatan berapa, bekas penyanyi kelab malam, nama pun dah tenggelam dlm industri nyanyian dan hidup pun tak ebrapa nak berjaya, macam mana nak jadi pemimpin???? Last2 berkempen pun terpaksa minta sedekah atau paksa orang lain bayar untuk mendengar bicara yang tidak berfakta....lebih baik jangan bertandinglah Intan oi! memalukan kaum artis je...Kalau macam Aishah tu, boleh jugak diterima akal...

Anonymous said...

Alolo xde org nk calon abby bangang abadi.. Cian dia tau.. Kikiki

Anonymous said...

oiiit admin....ni kau punya statement kat comment

"komenlah ikut suka hati anda...tapi anda perlu bertanggungjawab dengan apa yang anda tulis...komen yang tidak ada kena mengena dengan artikel akan dipadam...sekian..."

pas tu nak sebok kat orang lain.....tuihhh....puuittt

Anonymous said...

aku tahu sangat semangkok ni,memang dia sengkek...macam takde muka lain.

maswira zainal amdan said...

Dayangku Intan...jadi pemimpin. Apa salahnya dia nak try...Aku pun nak gelak ja... tapi memandangkan aku suka lagu dia ..Secebis Kenangan.. tak jadi nak gelak..Ingat kalu aku undi.. 1 undi je lah kat dia..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA