networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, April 29, 2013

Husam Terus Di Tekan Di Putrajaya?Apa Jasa Dia Kepada Putrajaya?Wuhuuu akhirnya Husam Musa dicabar untuk berdialog dengan Kickdefella! Kick cabar untuk berhujah serta melakukan ujian poligraf pada hari Khamis bertarikh 2 Mei 2013. Berani atau tidak Husam Penipu untuk sahut cabaran tersebut?

Sebelum ini beberapa siri penipuan oleh Husam telah berlaku di Putrajaya. Dia yang cuba mempolitikkan surau dengan menuduh pihak AJK Surau Abd Rahman Auf dipecat merupakan satu penipuan yang besar setelah pihak JAWI telah mengesahkan tiada sebarang pemecatan telah berlaku.

"Saya hari ini juga mencabar Husam selain daripada membuat poligraf dan dialog, buat juga satu laporan polis terhadap isi kandungan buku itu supaya polis boleh siasat betul atau tidak.

"Berdasarkan kepada pengalaman saya selama dua tahun tujuh bulan dengan beliau dan maklumat yang saya dapat akses sepanjang tempoh itu, maklumat yang ada dalam buku ini yang saya tahu semua adalah betul," katanya dalam satu sidang akhbar di Kelab Tasik Putrajaya,

Boleh baca di SINI dan SINI untuk tahu lebih lanjut berkenaan kes penipuan tersebut.

SELANJUTNYANo comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA