networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, April 4, 2013

JOM BACA KISAH 'BAPA 13 MEI'...


Awas kepada para pengundi Gelang Patah. Diberitakan bahawa hantu penyapu kini sedang merayau tak kira siang atau malam. Kerjanya hanya menghasut. Jangan sampai termakan dek hasutannya.

Mengikut cerita hasutannya, dia hanya ingin menyapu sampah dan kekotoran sahaja. Tetapi awas, hantu penyapu ini pernah juga berjanji sedemikian pada tahun 1969 dahulu. Akhirnya, apa yang jadi?

Rupanya penyapunya itu adalah untuk menyapu Melayu!!! Bahayanya hantu penyapu ini ialah bila dia nak sapu Melayu, bukan sahaja Melayu yang terlibat. Elok-elok Melayu dan Cina boleh ngeteh bersama, huru-hara dan syak wasangka yang berlaku sebagaimana peristiwa 13 Mei 1969 hingga mencetuskan rusuhan perkauman.


Maka untuk mengelakkan peristiwa pahit dahulu itu, marilah kita semua rakyat Malaysia, tak kira Melayu atau Cina atau apa jua bangsanya, sama-samalah kita lenyapkan hantu penyapu ini dari Gelang Patah dan juga Johor. Caranya.... UNDI CALON BN PADA PRU 13 nanti. EHSAN DTENGGARA

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA