networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Saturday, April 20, 2013

Kehadiran Husam Di Putrajaya Bawa Budaya Gangster di #Putrajaya!!!#PRU13



Ketika sedang berlangsung proses penamaan calon pagi tadi di Dewan Serbaguna P9, tiba-tiba segerombolan penyokong Husam Musa yang majoritinya datang dari luar kawasan Putrajaya cuba buat kecoh, provokasi yang keterlaluan dan cubaan untuk mencetuskan huru-hara.

Hasil tinjauan penulis, kebanyakkan penyokong Husam ini datangnya dari Bangi, Serdang, Kajang dan ada juga sanggup datang dari Subang. Mereka ini yang penulis gelarkan "orang luar" sememangnya tidak faham dengan sensitiviti masyarakat setempat terutama bagi penduduk Apartment P9, Fasa 10 yang hampir dengan tempat penamaan calon.



Berita Panas Selanjutnya KLIK SINI

2 comments:

Anonymous said...

Haramkahdaily melapurkan puluhan ribu hadir menyokong husam tp bila aku tgk video dia nmpk mcm berjuta2 laa.. Kahkah

Anonymous said...

itulah tektik lapok yg sebenarnya dah !boleh kita baca...mereka yg datang tu bukannya pengundi Purajaya...semata2 buat kacau dn provokasi...kebanyakan yg mengundi adalah mereka yg senyap tak perlu bising2 mereka akan pilih calon yang paling berdisiplin dan bersih bukan gerombolan gangster

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA